Lassie, nu Lizzy. 
Had een scheef pootje dus naar een opvang gegaan om te kijken wat we konden. Of er mee te leven was. De eerste opvang was er van overtuigd dat het geamputeerd moest worden.
Daar kon ze ook de da van overtuigen, maar ons niet. J.K. nam haar onder de hoede en gelukkig waren we er snel achter dat ze geen pijn had en prima kon leven zo. Lassie leeft nu als god in Frankrijk bij J.K. samen met Rambo en nog twee schatten

Indy, zo zielig dit hondje daar in die kooi. E.D. wilde haar wel opvangen. Dat heeft ze geweten.
Indy bleek doof te zijn, waar E. na verloop van tijd achter kwam en  mede daardoor moeilijk plaatsbaar. Af en toe een hond opvangen, veranderde in het opvangen van deze troela, die de opvangers goed in de ban houdt.

Jonas2 , een geval apart, hij lacht maar is niet blij. Samen met zijn vriendin Nancy2 werd hij naar het asiel gebracht. Onafscheidelijk hoorden we later, Jonas kwam in opvang, daar bleek hij te hoesten en een aandoening aan de longen te hebben. Is onder behandeling, met de pilletjes

gaat het gelukkig een stuk beter
Onze hoop blijft een huisje te vinden waar hij weer verenigd kan worden met Nancy2 

Jonas1 gevonden met een wildklem om zijn piemel. Tot stomme verbazing van de resque wilden wij hem helpen, ja vonden zelfs een opvang voor hem in Nederland. Deze hond had een flinke knauw gehad en is voor zijn leven getekend. I.B stond meteen klaar hem te helpen en in haar roedel op te nemen, waar hij na een toch wel lange weg, zijn plekje heeft gevonden. 
Sommige honden komen echt van de hel in de hemel bij ons. 

Ook de mooie Sem zullen wij niet vergeten. Nadat hij geadopteerd was, moest hij  opgevangen worden, omdat hij niet voldeed. De mensen die hem opvingen hebben heel wat met hem te stellen gehad in combinatie met hun eigen hond. Helaas is een nieuwe adoptie nog niet mogelijk geweest.