Adoptieproces
Stap één - Vul het aanvraagformulier in
Als u eenmaal een hond heeft gevonden die u wilt adopteren, kunt u een aanvraagformulier invullen met daarin informatie over u, uw gezin en uw leefomstandigheden, zodat we kunnen beoordelen of de hond bij u past. Het invullen van het formulier verplicht u nog nergens toe.

Stap twee - Een telefoontje met ons
Nadat we uw online formulier hebben ontvangen, nemen we contact met u op om een afspraak te maken voor een intake..
We vragen daarbij uw telefoon nummer. We vragen u wat geduld te hebben, binnen 48 uur wordt U,
middels mail of whatsapp om een afspraak gevraagd voor een telefonisch onderhoud.

Stap drie - Vragen aan de Shelter
Als alles er na het telefoongesprek goed uitziet, . Zal de hond voor U gereserveerd worden
Eventuele vragen zullen ter beantwoording naar de shelter gestuurd worden. Het huisbezoek zal voor U aangevraagd worden.

 

Stap vier - Thuiscontrole
We nemen dan contact met u op om een ​​huisbezoek te regelen. Dit is een geweldige kans voor ons om bij de naam een ​​gezicht te krijgen  en wat meer over u, uw levensstijl en werkroutine te weten te komen, en om eventuele verdere vragen te beantwoorden.
Het huisbezoek is voor ons een heel belangrijk onderdeel van de adoptieprocedure. We willen ervoor zorgen dat de hond zich aansluit bij een tehuis dat geschikt is voor hem of haar, met een omgeving die aansluit bij de behoeften van de hond en met een gezin dat de zorg en opvoeding gaat geven die de hond nodig heeft.
Vanwege de COVID-19-pandemie, om het risico op verspreiding van het virus te minimaliseren, kan u in plaats van een huisbezoek worden gevraagd om ons een video van uw huis te sturen met gedetailleerde uitleg over uw thuisomgeving, waar de hond zou verblijven enz.

 

ADOPTIE en eventueel verdere KOSTEN:
Het totale adoptiebedrag is het bedrag dat we kwijt zijn voor de kosten.
, tweede helft in 2022


Deze kosten dekken de kosten van vaccinaties(incl anti rabiës) de castratie, de chip en Eu.paspoort. en de anti-ontsnapping tuigjes-set
Ook het transport zit in dit bedrag opgeteld. Een deel van de kosten voor de bloedtest op 4 mediterrane ziektes nemen wij op ons..


Adoptiebedrag Voor een volwassen, gesteriliseerd/gecastreerde hond 400€

De kosten voor een pup kunnen we daardoor op 325€ houden

Adoptiebedrag .katten 275€ 
Kittens (ongecastreerd) 225€ 
De adoptiekosten zijn inclusief anti-ontsnapping tuigje met martingale band en twee lijnen ,


Wij hopen dat je een fijne tijd met jouw resque hond of kat tegemoet gaat en blijven altijd bereikbaar voor eventuele vragen.
Stichting C.S.F.for Doggies and cats